Avondklok en het AOV

Op donderdag 21 januari is bekend gemaakt dat er vanaf zaterdag 23 januari tussen 21.00 en 4.30 uur een avondklok van toepassing is. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 9 februari.

Deze maatregel heeft ook gevolgen voor het AOV, u kunt nog steeds ritten bestellen. Echter moet u vanaf zaterdag 23 januari om uiterlijk 21.00 uur op uw bestemming zijn, uw laatste vertrektijd met het AOV is 20.00 uur. Iedereen moet tussen 21.00 en 4.30 binnen blijven. Zie voor meer informatie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/avondklok

Houdt u er rekening mee dat het dragen van een mondkapje in de taxi nog altijd verplicht is. De chauffeur reinigt het voertuig regelmatig en ventileert zoveel mogelijk. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat wij u veilig en verantwoord naar uw bestemming kunnen brengen.

Uw ritten kunnen gecombineerd uitgevoerd worden, dit betekent dat het ook kan voorkomen dat u met meerdere personen op de (achter)bank zit. Deze regels zijn in lijn met het protocol dat de vervoersector op basis van adviezen van het OMT en het RIVM heeft opgesteld (https://www.knv.nl/coronaprotocollen/) .

Als u vragen heeft, dan staat onze klantenservice u op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur graag te woord via telefoonnummer 020 - 890 00 00 (keuze 4).

Terug naar overzicht