Na afloop van de rit

Bij RMC streven we naar de hoogst haalbare service en klanttevredenheid. Heeft u een klacht, een compliment of een andere vraag? Neem dan contact op met onze Klantenservice via 020 - 890 00 00 (optie 4 in het menu). Wij horen daarom graag hoe u onze dienstverlening heeft ervaren en wat wij nog beter kunnen doen. Via de AOV-app kunt u gemakkelijk de laatste rit en chauffeur beoordelen.

Een eigen ritbijdrage:
Voor het AOV betaalt u een eigen bijdrage, die bestaat uit een opstaptarief (€ 1,01) en een tarief per gereisde kilometer (€ 0,18). Alle genoemde bedragen zijn op basis van de tarieven 2022. De totale ritprijs wordt berekend aan de hand van de kortste route. U betaalt dus niet extra voor omrijden en het ophalen van andere passagiers. Na afloop van iedere maand ontvangt u rond de 15e een factuur welke wij bij voorkeur per e-mail verzenden. Hiermee leveren wij een positieve bijdrage aan een gezonder milieu.

Het aantal kilometers dat u mag reizen:
Jaarlijks heeft u recht op 1500 kilometer om te reizen met AOV. Na iedere reservering ontvangt u het restant aantal kilometers dat u kunt reizen.

Terug naar Home