Reserveer uw ritten voor de feestdagen ruim van tevoren

Tijdens de feestdagen willen veel mensen gebruik maken van het AOV in Amsterdam. Wij adviseren u daarom uw ritten voor de feestdagen ruim van tevoren te reserveren, zodat u bent verzekerd van vervoer. U voorkomt zo teleurstelling als onze voertuigen volgeboekt zijn.

KERSTDAGEN 2018

  • Ritten voor 25 en 26 december kunt u tot en met 19 december 2018 reserveren. Ritbestellingen voor deze dagen die u óp of ná 20 december doorgeeft, kunnen wij niet garanderen. Wij zullen u - zo mogelijk- vanaf dat moment adviseren over een alternatief tijdstip voor uw rit.

  • Reserveer uw ritten gemakkelijk en snel via de AOV-app of deze website.

  • Telefonisch reserveren is ook mogelijk op het bekende telefoonnummer 020 - 890 00 00. Houd rondom de feestdagen rekening met extra wachttijd aan te telefoon.

  • Geef bij het reserveren van uw heenrit ook direct uw terugrit door en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

 

OUD & NIEUW 2018
Wilt u op 31 december reizen? Wij adviseren u uw rit voor Oudjaarsavond ruim van tevoren te reserveren. De laatste rit op 31 december vertrekt om 20.00 uur. U kunt op deze avond tot 19.30 uur telefonisch contact met ons opnemen over ritbestellingen. Op Nieuwjaarsdag kan u vanaf 6.00 uur weer reizen. Vanaf dat tijdstip staan wij ook telefonisch weer voor u klaar.

Heeft u vragen? Bel ons op 020 - 890 00 00

 

Terug naar overzicht